Τρόποι Αποστολής – Επιστροφές Χρημάτων

Το κατάστημα λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα. Δευτέρα-Σάββατο από τις 9:00 εώς τις 21:30 και Κυριακή 10:00 έως τις 19:30.
Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας , από Δευτέρα εώς Κυριακή .
Από Δευτέρα εώς Σάββατο οοι παραδόσεις αυθημερόν πραγματοποιούνται από τις 9:30 εώς τις 20:30 και Κυριακή από 10:00 εώς τις 17:00.Εξαιρούνται οι Κυριακές στις οποίες συμπίπτει μεγάλη γιορτή οπότε το ωράριο παράδοσης είναι 9:30-20:30.
Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται από απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση που ο πελάτης ή εταιρεία επιθυμεί τιμολόγιο , αυτό θα πρέπει να το αναγράφει στις παρατηρήσεις της on line παραγγελίας με τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας ή του προσώπου που εκδίδεται το τιμολόγιο.
Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση επικοινωνούμε πάντα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη ώστε να επιβεβαιώνουμε τα στοιχεία της παραγγελίας ,τη διεύθυνση και την ώρα παραλαβής .
Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας υπάρχει δυνατότητα να πιστωθεί  το ποσό σε επόμενη παραγγελία σας.
Εφόσον έχει σταλεί η παραγγελία και τα στοιχεία είναι λανθασμένα ,το κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αργοπορία παράδοσης της παραγγελίας σας .
Στην περίπτωση που δεν μπορούμε να βρούμε τον παραλήπτη και υπάρχει καθυστέρηση στη παράδοση της παραγγελίας σας ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημά για την πορεία της.
Σε μεγάλες γιορτές όπως γιορτή της Μητέρας ,Valentines Day ,Κωνσταντίνου& Ελένης ,Αγ.Νικολάου , Χριστούγεννα –Πρωτοχρονιά ,για την καλύτερη και γρήγορη δική σας εξυπηρέτηση καλό θα ήταν να δίνονται οι παραγγελίες σας έναν μήνα πριν. Το ίδιο ισχύει για το εξωτερικό και την επαρχία .Οι παραγγελίες της ίδιας εορταστικής ημέρας μπορεί να εκτελεστεί την επομένη.
Ακύρωση παραγγελιών που υποβάλλονται αυθημερόν για εκτέλεση την ίδια μέρα δεν γίνεται δεκτή .ακόμα και στην περίπτωση όπου ο αποστολέας δεν επιθυμεί την αποστολή λουλουδιών ,το ποσό δεν επιστρέφεται ,ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας ή να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση ή άλλη χρονική στιγμή ,χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας –συνεννόησης μαζί σας .
Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης της παραγγελία σας λόγω καιρικών συνθηκών ,απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας , μπορείτε  να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας ή ακόμα και την ακύρωση της και την επιστροφή των χρημάτων σας .
Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα .Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια λουλούδια ή το συγκεκριμένο γυάλινο βάζο ,μεταλλικό pot ,ξύλινο καλάθι κλπ ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του λουλουδιού που επιλέξατε , τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και άριστης ποιότητας ,κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ενημέρωσή σας .

Οι παραγγελίες για το εξωτερικό και την επαρχία δεν αποστέλλονται από το e-shop μας αλλά από τα συνεργαζόμενα ανθοπωλεία και ενδέχεται να γίνουν αλλαγές και τροποποιήσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει.
Τα μεταφορικά  έξοδα στις μεγάλες πόλεις της επαρχίας δεν ισχύουν σε περίπτωση αποστολής λουλουδιών εκτός μεγάλων πόλεων .Επικοινωνήστε μαζί μας για την ενημέρωσή σας .