εργαλεία κηπουρικής

Τοπ 6 εργαλεία κηπουρικής !!

Τα τοπ 6 εργαλεία κηπουρικής για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον κήπο τους! Αν ασχολείστε τακτικά με τον κήπο σας, σας είναι απαραίτητα μερικά εργαλεία κηπουρικής που θα κάνουν την ασχολία σας πιο εύκολη. Επισκεφτείτε τα ειδικά μαγαζιά που πουλούν εργαλεία κήπου. Εκεί θα βρείτε μια σειρά από προϊόντα που υπόσχονται να σας μυήσουν στα μυστικά της κηπουρικής.

Μην πέσετε στον πειρασμό να ξοδέψετε τα λεφτά σας σε πολύ νόστιμα αλλά άχρηστα μηχανάκια. Ο κήπος χρειάζεται την προίκα του και αυτή συνίσταται στα εξής:

εργαλεία κηπουρικής

Νο1 — Γάντια κήπου, απαραίτητα για κάθε κηπουρική εργασία, που εκτός από το ότι θα προστατέψουν τα χέρια σας από το φουσκάλιασμα και τις κοκκινίλες, δεν επιτρέπουν στα χώματα να μπαίνουν στα νύχια σας και να δημιουργούνται μύκητες.

Νο2 — Κλαδευτήρι.. Το μυστικό στο καλό κλαδευτήρι είναι να είναι κοφτερό αλλά και ελαφρύ συνάμα ώστε να μην κουράζει το χερακι μας  οταν το χρησιμοποιουμε αρκετα

Νο3 — Σκαλιστηρι.. Πολύ χρήσιμο για να αφρατεψουμε αλλά και για να σκαλίσουμε το χώμα του φυτου. Ετσι το βοηθαμε να έχει καλό αερισμό.

Νο4 — Φτυαράκι.. μικρό αλλά θαυματουργό.. Μας βοηθαει να κανουμε τις μεταφυτευσεις γρήγορα και σωστά.

Νο5 — Ψεκαστήρας..   για τα ραντίσματα ετσι ώστε να καταπολεμησετε τις ασθένειες.

Νο6 — Ποτηστήρι.. για κηπουρούς με μεράκι.. με το ποτιστηρι σε σχέση με το λάστιχο κανετε οικονομια στο νερό και ποτίζετε όσο χρειάζεται το κάθε φυτό σας ξεχωριστά.

Φυσικά όσο και να εξοπλιστείτε, τα εργαλεία δεν πρόκειται να δουλέψουν από μόνα τους. Γι’ αυτό εκτός από εργαλεία εξοπλιστείτε και με μεράκι και ετοιμαστείτε να αποκτήσετε έναν αξιοζήλευτο κήπο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.