Σωτήρης Βρεττός

’'Το καλύτερο λίπασμα είναι η σκιά του κηπουρού’’

Αυτό είναι το μότο του Σωτήρη Βρεττού απόφοιτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1998 πέρασε στην αγαπημένη του σχολή και τέθηκε στην υπηρεσία των φυτών. Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με την κηποτεχνία έχοντας την δική του εταιρεία με αντικείμενο την Αρχιτεκτονική Κήπων. 

Το 2009 ξεκίνησε και τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση από το πρωινό του Mega. Σύντομα μαζί με τους δύο φίλους του από την σχολή πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη εκπομπή ‘’ Οι Κηπουροί του Μega’’ όπου εκεί μύησαν τους φανατικούς τηλεθεατές τους στην κηπουρική.

Για τρία συνεχόμενα χρόνια η εκπομπή έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και ο Σωτήρης με τους φίλους του έδιναν τις συμβουλές τους κάθε Σάββατο στις 18.00 στο μεγάλο κανάλι. 

Το 2015 ήρθε και η μεγάλη απόφαση.. όλη αυτή η εμπειρία και οι γνώσεις έγιναν ένα ‘’Boutique’’ ανθοπωλείο - φυτώριο στην Κηφισιά. Εκεί πλέον ο Σωτήρης καθημερινά εξυπηρετεί όλους τους φίλους του πράσινου και μοιράζεται μαζί τους το χρόνο του. Με μεγάλη χαρά πλέον έχει τη βάση του δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό για να έχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προιόντα. 

Όσο για τα τηλεοπτικά.. το 2015 είχε την δική του στήλη στην εκπομπή Join Us στον Σκάι. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00. Εκεί θα συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε αυτόν και τα μυστικά του και φέτος.

Τηλεοπτικές & άλλες εμφανίσεις του Σωτήρη

O Σωτήρης Βρεττός καλεσμένος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές δίνει τις συμβουλές του για το πώς να περιποιούμαστε τα φυτά μας. Επίσης συμμετέχει και διοργανώνει πολλά events κηπουρικής και όχι μόνο.